QUINOA-PØLSE-MIX!

En kameratgjeng med pølser lå i fryseren og det må jo brukes:)

Det ble det en enkel rett av.

Pølsebiter ,1 rød paprika, 1 gul paprika, 1 rødløk, 1 fedd hvitløk og 100 g spinat.

Litt salt og pepper etter ønske.

Kutt opp paprikaene og løken.

Og litt Quinoa:) som er glutenfritt:)

Til 4 personer:

2 dl quinoa( skylt i vann)

4 dl vann

Litt salt.

Kokes i ca 15 minutter på svak varme.

Fres løk, paprika, hvitløk i olje eller melkefritt smør. Tilsett pølsebitene.

Ta i spinat og guinoa ,i stekepanna rett før servering.

Smakte godt ,gjorde det også.

Med foccacia ble det smakfullt i dag også.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg