TERTE-SKJELL!

Terte-skjell MED fiskepudding er det mange år siden eldstejenta har spist.

Blir litt forskjell på grove melkefrie fiskekaker og fiskepudding.

Kjapp mat å lage.

Jeg bruker :

2 ss melkefritt smør

sper med mel ( vanlig mel denne gangen) og havremelk.

Salt og sitronpepper

Kutter fiskepudding i biter, sper også med grafta fra husholdningsertene.

Terte-skjellene varmes 3-5 minutter på 200 grader. Med bunnen opp.

Med reker til, blir det så bra att:)

GOD SØNDAG!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg