TERTE-SKJELL!

Terte-skjell MED fiskepudding er det mange år siden eldstejenta har spist.

Blir litt forskjell på grove melkefrie fiskekaker og fiskepudding.

Kjapp mat å lage.

Jeg bruker :

2 ss melkefritt smør

sper med mel ( vanlig mel denne gangen) og havremelk.

Salt og sitronpepper

Kutter fiskepudding i biter, sper også med grafta fra husholdningsertene.

Terte-skjellene varmes 3-5 minutter på 200 grader. Med bunnen opp.

Med reker til, blir det så bra att:)

GOD SØNDAG!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg