PASTA CARBONARA!

Noe vi aldri har lagd er, carbonara. Hvorfor vet jeg i grunn ikke. Men det ble nå lagd i dag:)

Ingredienser:

4 porsjoner spagetti. Jeg blandet glutenfri fullkorns-spagetti og litt fin.

1 løk , finhakket.

200 g bacon i biter

4 eggeplommer, sammenvisp

1 dl melkefri fløte

1 dl melkefri revet ost

Salt & sitronpepper

Jeg satte baconbitene på bakepapir inn i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Da slipper jeg at baconen spruter ned kjøkkenet.

Rør sammen eggeplommene, fløte og revet ost.

I dag ble det ost fra Sverige, og den smakte litt som parmesan.

Fres løken, til den er gyllen. Tilsett baconet fra ovnen. La surre i noen minutter.

Blandet løk og bacon, i røra med eggeplommer, ost og fløte.

Hell blandingen over den nykokte spagettien og rør forsiktig. Strø over litt persille og frisk basilikum.

BELLO!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg