Noe vi aldri har lagd er, carbonara. Hvorfor vet jeg i grunn ikke. Men det ble nå lagd i dag:)
Ingredienser:
4 porsjoner spagetti. Jeg blandet glutenfri fullkorns-spagetti og litt fin.
1 løk , finhakket.
200 g bacon i biter
4 eggeplommer, sammenvisp
1 dl melkefri fløte
1 dl melkefri revet ost
Salt & sitronpepper
Jeg satte baconbitene på bakepapir inn i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Da slipper jeg at baconen spruter ned kjøkkenet.
Rør sammen eggeplommene, fløte og revet ost.
I dag ble det ost fra Sverige, og den smakte litt som parmesan.
Fres løken, til den er gyllen. Tilsett baconet fra ovnen. La surre i noen minutter.
Blandet løk og bacon, i røra med eggeplommer, ost og fløte.
Hell blandingen over den nykokte spagettien og rør forsiktig. Strø over litt persille og frisk basilikum.
BELLO!
Dette aå kjempe godt ut 🙂 (Stor Giveaway på min blogg med tre vinnere, bli gjerne med)
Så godt det så ut! 🙂
Smakte fortreffelig 🙂