Som dere skjønner, går det en del suppe her i heimen. Og da gjerne fra bunn. Men det variere jo selvfølgelig.
Denne har jeg kalt “Suppa med det rare i”, fordi man kan putte oppi det man selv liker, ønsker og har av “leftovers”
INGREDIENSER:
4 personer.
12 dl glutenfri grønnsaksbuljong
4 sjalottløk, finhakket
2 hvitløksfedd, finhakket
1 squash, i biter
1 bunt cherrytomater( eller det du har igjen i kjøleskapet)
1 boks økologiske kikerter
3-4 vårløk
Salt og pepper
Tilsett den type pølsebiter du liker.
Her ble restene av de røkte pølsene brukt i suppa.
Fres løk og hvitløk i olje i en gryte ,til den er blank og myk.
Tilsett squash og pølsebitene. La surre i et par minutter. Ha i grønnsaksbuljongen, kikerter, vårløk og tomater. Kok opp og smak til med salt og pepper.
Med godt brød og smør, er middagen servert!
GOD MANDAG!