POTET-OG PURRELØKSUPPE MED SPRØSTEKT BACON!

Here we go again… mer suppe:-D

Denne gang ble det poteter og purre. Kjapp og enkel.

INGREDIENSER: 4 personer

4 ss melkefritt smør

8 mellomstore poteter

Det mørkegrønne på en purreløk

10 dl vann og 2 ss glutenfri grønnsaksbuljong

2 dl iMat melkefri fløte

Salt og pepper

1 pk bacon

Skjær potetene i små terninger. Kutt purreløk. Smelt smøret i en mellomstor kjele. La potetene og purreløken surre litt i smøret, før du tar i vann og buljong. Kok opp under lokk til potetene er møre.

Kjør suppa glatt med stavmikser. Ha i 2 dl iMat fløte og kok opp igjen. Smak til med salt og pepper.

Stek bacon i biter i stekeovn til de er sprø. 200 grader i ca 10-15 minutter.

Strø bacon over suppa ved servering. Du kan også strø over litt frisk vårløk. Med godt brød og smør, ble det en god middag denne gang også.

GOD ONSDAG!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg