Here we go again… mer suppe:-D
Denne gang ble det poteter og purre. Kjapp og enkel.
INGREDIENSER: 4 personer
4 ss melkefritt smør
8 mellomstore poteter
Det mørkegrønne på en purreløk
10 dl vann og 2 ss glutenfri grønnsaksbuljong
2 dl iMat melkefri fløte
Salt og pepper
1 pk bacon
Skjær potetene i små terninger. Kutt purreløk. Smelt smøret i en mellomstor kjele. La potetene og purreløken surre litt i smøret, før du tar i vann og buljong. Kok opp under lokk til potetene er møre.
Kjør suppa glatt med stavmikser. Ha i 2 dl iMat fløte og kok opp igjen. Smak til med salt og pepper.
Stek bacon i biter i stekeovn til de er sprø. 200 grader i ca 10-15 minutter.
Strø bacon over suppa ved servering. Du kan også strø over litt frisk vårløk. Med godt brød og smør, ble det en god middag denne gang også.
GOD ONSDAG!
Ser jättegott ut 😀
Aldri lagd det før, men smakte godt ,og var mettende suppe.:-)