TORSK I TOMAT!

Nok en fiskemiddag ble fortært i går. Denne gangen ble det vel en fiskegryte, om vi skal kalle det det….

INGREDIENSER:

For 4 personer.

7 mellomstore poteter( lot skallet være på, kun grundig vask)

1 paprika

1 fedd hvitløk

1 boks hakkede tomater

3 ss tomatpurre

1.5 dl vann

2 ts tørket oregano

Salt og pepper

Klype sukker

1 pk gourmet Torsk

En håndfull svarte oliven.

Skjær potetene i 3 mm skiver. Kutt paprika i biter. La dette surre noen minutter med hvitløk og olje i gryta.

Ha i de hermetiserte tomatene, tomatpurre & vann. Krydre med pepper, oregano ,smak til med salt og en klype sukker.

Ha lokk på kjelen og kok potetene nesten ferdig.

Siden jeg hadde igjen en 1/2 squash og vårløk, gikk de i gryta også.

Trekk gryta fra plata og legg torskefiletene i sausen. La de dampe seg ferdige under lokk 10-15 mintter.

Ha i svarte oliven og server!

Kjapp, god og spennende torskemiddag!

GOD FREDAG!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg