Nok en fiskemiddag ble fortært i går. Denne gangen ble det vel en fiskegryte, om vi skal kalle det det….
INGREDIENSER:
For 4 personer.
7 mellomstore poteter( lot skallet være på, kun grundig vask)
1 paprika
1 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater
3 ss tomatpurre
1.5 dl vann
2 ts tørket oregano
Salt og pepper
Klype sukker
1 pk gourmet Torsk
En håndfull svarte oliven.
Skjær potetene i 3 mm skiver. Kutt paprika i biter. La dette surre noen minutter med hvitløk og olje i gryta.
Ha i de hermetiserte tomatene, tomatpurre & vann. Krydre med pepper, oregano ,smak til med salt og en klype sukker.
Ha lokk på kjelen og kok potetene nesten ferdig.
Siden jeg hadde igjen en 1/2 squash og vårløk, gikk de i gryta også.
Trekk gryta fra plata og legg torskefiletene i sausen. La de dampe seg ferdige under lokk 10-15 mintter.
Ha i svarte oliven og server!
Kjapp, god og spennende torskemiddag!
GOD FREDAG!
Dette så kjempengodt ut 🙂