Sol ute, sol inne, sol i hjerte, sol i sinnet…. Å som vi baker🎂
Med hjemmelaget syltetøy, ble jeg fristet til å bake enkel rullekake uten melk og gluten.
Ingredienser:
3 egg
1.5 dl sukker
60 g jyttemel
1 ts bakepulver
Syltetøy
Pisk egg og sukker hvitt og luftig.
Melet og bakepulveret løftes inn i røra.
Stekes i langpanne på smurt papir. ( jeg brukte rapsolje) på 250 grader i 7 minutter.
Snues over på sukret papir( jeg brukte brunt sukker)
Her i huset liker den en jordbærsyltetøy og den andre bringebærsyltetøy.
Hjemmelaget er jo best:-)
Og mor gjør jo alle til lags!!
Så da ble det halve av hver;)
Rull sammen ,mens kaka fortsatt er varm. Påsmøring må gå fort.
Voila!
Om du har litt melkefri kremklatt, smaker det gull:-D
Rask, enkel og veldig god!
Akkurat det som passer for oss her i dette huset:-D
GOD FREDAG!
Dette aå kjempe godt ut 🙂
Den så knallgod ut!
Fortært på null, komma, niks:-P