Jeg var så heldig å være med til Italia i høst. Og med et reisefølge, som liker å lage mat fra bunnen, lærte jeg en nydelig pizzasaus.
Ingredienser:
1 løk
2 fedd hvitløk
2 ss tomatpure
1 boks hermetiserte tomater
Fersk oregano
1 gulrot
2 stangselleri
Olivenolje
Salt
Pepper
Sukker.
Fres løk i olivenolje, gulrot og stangselleri. Ha i hakket hvitløk .Surr med tomatpure.
Ha i tomatene og oregano. La det småkoke på lav varme, gjerne 1 time eller mer.
Kjør sausen fin med stavmikser.
Smak til med salt, pepper og evt litt sukker.
Pizzadeig deles i flere leiver. (Se oppskrift pizzadeig på tidligere Pizza, dobler posjonen)
Kjevler ut 1 og 1. Pizzasteinen forvarmes på 225 grader. Ta ut steinen og legg pizzaleiva på.
Legg på det du ønsker.
Jeg grillet litt på slutten av steketiden. Steketid avhenger av hvor godt du ønsker den stekt.
Med ruccola på toppen ble det et smakfult måltid denne gangen også!
GOD LØRDAG!
ser knallgodt ut!! 🙂
Dette så helt nydelig ut 🙂
Smakte godt også:)