STEINBAKT PIZZA MED HJEMMELAGET PIZZASAUS!🍕

Jeg var så heldig å være med til Italia i høst. Og med et reisefølge, som liker å lage mat fra bunnen, lærte jeg en nydelig pizzasaus.

Ingredienser:

1 løk

2 fedd hvitløk

2 ss tomatpure

1 boks hermetiserte tomater

Fersk oregano

1 gulrot

2 stangselleri

Olivenolje

Salt

Pepper

Sukker.

Fres løk i olivenolje, gulrot og stangselleri. Ha i hakket hvitløk .Surr med tomatpure.

Ha i tomatene og oregano. La det småkoke på lav varme, gjerne 1 time eller mer.

Kjør sausen fin med stavmikser.

Smak til med salt, pepper og evt litt sukker.

Pizzadeig deles i flere leiver. (Se oppskrift pizzadeig på tidligere Pizza, dobler posjonen)

Kjevler ut 1 og 1. Pizzasteinen forvarmes på 225 grader. Ta ut steinen og legg pizzaleiva på.

Legg på det du ønsker.

Jeg grillet litt på slutten av steketiden. Steketid avhenger av hvor godt du ønsker den stekt.

Med ruccola på toppen ble det et smakfult måltid denne gangen også!

GOD LØRDAG!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg