Det som er spennende med våren er jo, hva man skal dyrke ,og høste inn etter en laaang sommer( forhåpentligvis)
Jeg har en liten grønnsakshage med jordbærplanter. Og hvor jeg sår litt sukkererter, reddiker, broccolli( nytt av året), og gulrøtter.
Men i år satte jeg en tomatplante, agurkplante & litt urter i blomsterpotter.
Vi får nå se om de trives.
Mynte kan brukes til så mangt. Både salater, sauser, fruktsalat, kan tørkes og brukes som te. Den kan fryses. Og er selvfølgelig selvskreven i Mojito🍹
Rosmarin er vel selvskreven til lammeretter. Men jeg bruker den til ovnsbakte rotgrønnsaker , rosmarinbakte poteter og foccica. Høst bladene ,og heng de opp ned.
Slangagurk bruker jeg alltid å få høstet mange av. Like spennende hver gang hvor mange det blir.
Cherrytomater er alltid godt. I år kjøpte jeg en ferdigplante. Da får vi se om den vil vokse og avle masse deilige tomater.
Basilikumen tar jeg inn, da den ikke tåler under 15 grader. Så den får stå på kjøkkenet mitt.
Så da får vi se på avlingen senere på sommeren da:)
GOD MANDAG!