Min god venninne ga meg oppskrift på sin nydelige fyrstekake. Denne måtte jeg prøve. Men du skjønner, kakebaker er jeg vel igrunn ikke:))) Jeg måtte le ,og sendte henne bilde av kaka mi. Snill som hun er svarte hun.. “Utseende er ikke viktig, det er det indre som teller”.
Her i huset må de jo smake på det jeg lager.
Ja , for å sjekke at det kan serveres. Nye kaker prøvebakes alltid først. Og denne falt virkelig i smak. Kaka må bakes flere ganger. Så det var riktig som min venninne sa” det er det indre som teller”
Ingredienser:
250 g glutenfri kakemix
1 ts bakepulver
150 g melkefritt smør
125 g sukker
1 egg
1 pose ferdig makronfyll.
Mel , bakepulver og smør smuldres i kjøkkenmaskin.
Tilsett egget til slutt.
2/3 av deigen trykkes ut i kakeforma .
2 L rund form.
Jeg kjøpte ferdig makronfyll ,som kun blandes med varmt vann.
Makronfyllet smøres over kakebunnen.
Ta resten av deigen og lag et ” gitter” over kaka.
Stekes midt i ovnen på 175 grader i 50-60 minutter.
Kaka er jo selvfølgelig gluten og melkefri:-)
Og som jentene mine sa…
“Med vaniljeis og vaniljesaus ,blir kaka en høydare”
HA EN GOD TORSDAG!
Dette er så godt 🙂
Ja var jammen god:-P