I går hadde jeg besøk av 4 ” gamle” venninner. Da tenkte jeg å imponere med en “sjølmekka” kakeide. Og hvem er bedre kritikere enn unger og gode venner?
De kjenner meg så godt at de vet jeg ikke er bakemester Harepus. Men nå skulle de jammen få smake no godt!
Jeg har jo alltid glutenfri “ferdig” pai i skapet.
Men bruker jo den mest med diverse fyll til middager. Nå skulle den fylles med melkefri krem , vaniljessaus og bær.
Kremen i boks.
Når det skulle stekes kun bunn, skulle kaka stå 30 minutter i ovnen. Men etter 20 minutter synes jeg den var så mørk og hard. Så jeg tok den ut.
“Kjære allverden å er detti for no?”
Så jeg fylte på med krem og bær. Tenkte den ble ” mykere” av å stå noen timer.
Så faktisk ikke så ille ut. Dermed ble mine kjære venner prøvekaniner.
Stakkars!!! Vi skulle hatt motorsag for å dele over bunnen.
Men med mynte, bær og melisstrø så virka den litt fristende.
Godt at det var mine ærlige kritikere som testa ut.
Som en av de sa… ” Kremen og bæra var jo gode , Aina”
Ha ha vi fikk oss nok en herrlig latterkule.
GOD SØNDAG DA FOLKENS!
Mmm, det her så bare utrolig godt ut 🙂
Den så helt nydelig ut! aldri smakt sånn pai 😀
Så utrolig koselig, så kjempe godt ut 🙂 (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)
Tror du skal la den steke i 10 minutter:-) ikke 30:-/
SV: Ja, ok ;-P
ååh nam den så god ut 😀 ønsker deg en fin kveld 😀