GLUTENFRITT /MELKEFRITT SUKKERBRØD🎂

Mai og juni blir det mer kakebaking en ellers. Med et 18 årslag nær forestående, tenkte jeg å lage sukkerbrød.

Sett ovnen på 160 grader.

Dekk en springform( 24 cm) med bakepapir.

Ingredienser:

2 dl sukker

4 egg

1 1/2 dl glutenfri fin kakemix

1 dl potetmel

1 1/2 ts bakepulver.

Pisk egg og sukker til eggedosis.

Sikt potetmelet, kakemiksen og bakepulveret inn i eggedosisen.

Vend inn med en slikkepott.

Stek kaken nederst i ovnen.

Stek i ca 30-40 minutter.

Sukkerbrød kan lages i god tid før du skal bruke det. Du kan pakke det godt inn og legge det i fryseren.

Da er sukkerbrødet i havn før 18 årslaget:-)

GOD ONSDAG!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg