ENKLE NANBRØD!

Til en indisk aften , må jeg jo ha nanbrød. Her kommer en veldig enkel og lettvint oppskrift. Kun melkefritt denne gang.

Ingredienser:

500 g hvetemel

1.5 ts bakepulver

1 ts salt

1 ss sukker

0.5 pk tørrgjær

3 dl naturell soya-youghurt

4 ss olje

1 egg

1ss garam masala( eller du kan bruke koriander)

Bland mel, bakepulver, salt, sukker og gjær i bakebollen. Pisk egget. Ha i egg, olje og soya-yoghurten og elt til en glatt deig. La deigen heve til dobbel størrelse.

Del deigen i 8 like store deler. Kjevle bitene runde eller pæreformede.

Kjevle de omtrent en halv centimeter tykke.

Varm opp ovnen til maks temperatur og sett på grillelementene. La stekebrettet stå i ovnen ,og la brettet bli skikkelig varmt.

Stek to av gangen. Legg de kjevlede leivene på det varme stekebrettet. Sett de inn i ovnen på øverste rille. Følg med hele tiden. Når de blåser seg opp, pass på at de ikke kommer i kontakt med grillelementene.

Det varierer litt hvor lang tid de skal steke. Alt fra 3- 8 minutter. FØLG MED! Ta ut brødene før de svir seg.

HA EN FIN DAG!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg