Barndommens middag hos mormor, var heaven, når det vanket fleskepannekake. Men jeg tror nok ikke hun brukte glutenfritt mel.
Med en så enkel middag, med kun poteter og smeltet smør til, introduserte jeg denne for mine jenter.
Jeg måtte tilføre litt brokkoli og tomater da.
Mormor lagde alltid fleskepannekake i langpanne.
Ingredienser:
3 egg
4 dl glutenfri havremelk
2.5 dl fin semper mix
Litt gressløk
Pisk sammen røra. Og la den stå å svelle litt i kjøleskapet.
Jeg legger alltid bacon på bakepapir, som settes i ovnen på 200 grader i 15- 20 minutter. Alt ettersom hvor godt stekt du vil ha baconet.
Tøm røra i form/ langpanne. Legg det ferdige baconet oppå.
Ovnen settes på 200 grader, varmluft , i ca 1/2 time.
Sjekk om pannekaka er gjennomstekt med kakepinne.
Ble ikke helt som mormor sin da, men smakte godt for det!
HA EN FIN DAG!
Nam nam 🙂