AINA’S ANANAS-SALSA!

Her går det som dere skjønner, mye fisk. Men tilbehøret må varieres. Denne gang “mekka” jeg noe som var igjen av ukas restelager.

Ingredienser:

8 Cherry-tomater

Purreløk

1 boks Ananas-biter

Bladsalat fra ferdigpose

2 ss sitron Odelia rapsolje

Litt salt

Litt koriander.

Kutt opp purre, ananas og tomatene. Bland i sitronoljen.

Krydre salaten med salt og koriander.

Med poteter , melkefri rømme, og smeltet melkefritt smør, smakte det slettes ikke verst.

Greit å få brukt opp matvarene i kjøleskapet. Også er det spennende å prøve en “sjølmekka” salat, “hvor man tager hva man haver. “

HA EN FIN DAG!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg