CURRY WOK!

Middag ferdig på 25 minutter liker vi;)

Denne gangen ble det wok.

Ingredienser:

600 g løvtynn kyllingfilet

1ts karripulver

3 ss glutenfri soyasaus

1 fedd hvitløk

1 brokkoli

2 gulrøtter

2 dl glutenfri grønnsaksbuljong. (2 ss buljong)

Kutt kyllingen, finhakk hvitløken. Bland hvitløk og soyasaus til en marinade. Tøm i posen med kyllingbitene. La det marinere noen minutter.

Kok opp 2dl grønnsaksbuljong med 1 ts karri. Ta kjelen av plata og legg i gulrøttene. Stek kyllingbitene.

Varm en panne, og tørrist sesamfrø ( kan sløyfes)

Tøm wokblandingen over kyllingen. Tilsett brokkolibuketter. La småkoke under lok. Jeg tilsatte sesamfrøene rett før servering.

Med jasminris ble dette nok et kjipt, kjapt ,og deilig måltid;)

HA EN STRÅLENDE DAG

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg