Middag ferdig på 25 minutter liker vi;)
Denne gangen ble det wok.
Ingredienser:
600 g løvtynn kyllingfilet
1ts karripulver
3 ss glutenfri soyasaus
1 fedd hvitløk
1 brokkoli
2 gulrøtter
2 dl glutenfri grønnsaksbuljong. (2 ss buljong)
Kutt kyllingen, finhakk hvitløken. Bland hvitløk og soyasaus til en marinade. Tøm i posen med kyllingbitene. La det marinere noen minutter.
Kok opp 2dl grønnsaksbuljong med 1 ts karri. Ta kjelen av plata og legg i gulrøttene. Stek kyllingbitene.
Varm en panne, og tørrist sesamfrø ( kan sløyfes)
Tøm wokblandingen over kyllingen. Tilsett brokkolibuketter. La småkoke under lok. Jeg tilsatte sesamfrøene rett før servering.
Med jasminris ble dette nok et kjipt, kjapt ,og deilig måltid;)
HA EN STRÅLENDE DAG☀
0 kommentarer