ERTESUPPE MED PANNERISTEDE MANDLER!

Suppe fra bunnen er alltid godt, samme hva du bruker. Denne gangen ble det enkel ertesuppe.

Ingredienser:

1 løk

1 fedd hvitløk

1 L glutenfri grønnsaksbuljong(2 ss pulver)

2 poser frosne erter

1 boks kokosmelk

1cm frisk ingefær

Salt

Kajennepepper

100 g mandler

2 ss glutenfri soyasaus

1 pk sukkererter

Stek finhakket løk og hvitløk i kjele, til den blir myk og blank. Hell i grønnsaksbuljongen og ertene. Kok opp.

Kjør med stavmikser til suppen blir jevn. Tilsett kokosmelk, smak til med salt og kajennepepper.

I mellomtiden, ha mandler i en tørr varm panne. Rist dem til de begynner å dufte. Rør inn soyasausen , rist til den er fordampet.

Snitt sukkerertene i strimler. Tilsett sukkerertene og mandlene ved servering.

VOILA🙌 Fiks, kjapp og enkel😋

EN NYDELIG DAG ØNSKES ALLE😎

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg