QUINOA-PASTA MED TOMAT .

Etter en matglad helg, og bursdagsfeiring, ble det kjøttfri tirsdag.

Da med pasta, tomat og basilikum.

Ingredienser:

Pasta

1 hvitløksfedd

250 g cherrytomater, delt i båter.

4 ss olivenolje

maldonsalt

chilipepper

basilikumblader

melkefri “parmesan”

Ha tomater, hvitløk og olivenolje i en bolle. Smak til med litt chilipepper, sukker, salt og pepper.

Bland sammen pasta og tomatblandingen. Server med basilikumblader, godt brød og “parmesan”

Denne pastaen er kjøpt på Spar.

Dette er vår “parmesan” kjøpt i Sverige.

Fiks ferdig på 15 minutter! Akkurat hva vi liker😉

HA EN FORTSATT FIN DAG

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg