EPLEKAKE UTEN EGG, MELK & GLUTEN!🍰

Prøver meg nok en gang på kake uten egg, melk og gluten. Denne gang ble det eplekake.

Superenkel å lage, mikset sammen på null komma niks!

Ingredienser:

3 dl Glutenfri, Semper Fin mix,uten melk

1.5 ts bakepulver

1.5 dl sukker

75 g melkefritt smør

1.5 dl glutenfri havremelk

2 epler

Kanel, sukker og mandler

Bland det tørre i bakebolle og smuldre sammen med mykt smør.

Tilsett melk forsiktig til røren henger sammen. Det skal ikke røres for mye.

Smør en rund form og hell i røren. Skrell eplene og skjær i båter. Stikk båtene ned i deigen.Strø på kanel og sukker . Og jeg strødde på mine eminente mandler .

Stek i ca 30 minutter på 200 grader.

Med melkefri vaniljeis eller melkefri vaniljesaus til, blir det Gøtt som bare det:)

HA EN FIN DAG🌹

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg