Prøver meg nok en gang på kake uten egg, melk og gluten. Denne gang ble det eplekake.
Superenkel å lage, mikset sammen på null komma niks!
Ingredienser:
3 dl Glutenfri, Semper Fin mix,uten melk
1.5 ts bakepulver
1.5 dl sukker
75 g melkefritt smør
1.5 dl glutenfri havremelk
2 epler
Kanel, sukker og mandler
Bland det tørre i bakebolle og smuldre sammen med mykt smør.
Tilsett melk forsiktig til røren henger sammen. Det skal ikke røres for mye.
Smør en rund form og hell i røren. Skrell eplene og skjær i båter. Stikk båtene ned i deigen.Strø på kanel og sukker . Og jeg strødde på mine eminente mandler .
Stek i ca 30 minutter på 200 grader.
Med melkefri vaniljeis eller melkefri vaniljesaus til, blir det Gøtt som bare det:)
HA EN FIN DAG🌹
0 kommentarer