I går ble det nok en kjøttfri middag🍵
Søtpotetsuppe har jeg aldri prøvd før, så det måtte prøves:-)
Ingredienser:
4 porsjoner
600 g søtpotet( ca 3 poteter) skrelt
1 løk
2 fedd hvitløk
2 ss fersk revet ingefær
1.2 L glutenfri grønnsaksbuljong
Salt & pepper
1 boks kokosmelk.
Kutt løk og hvitløk, fres i olje eller melkefritt smør uten at det får farge.
1.Tilsett søtpotet i terninger og ingefær. Fres i et par minutter.
2. Tilsett 2 ss av buljongen og 1.2 L vann. Kok opp og la småkoke under lokk i ca 20 minutter.
3. Kjør suppa glatt med stavmikser. Smak til med salt og pepper. Hell opp i kokosmelk rett før servering.
Som tilbehør ble det rundstykker.
Glutenfrie rundstykker med linfrø, kjøpt på Meny.
Melkefri rundstykker, kjøpt på Rema.
Med Berit’s rapskokos-smør , vart det da middag denne dagen også:-)
HA EN SUPER ONSDAG😎