Snarkokte eggnuddler , fåes på Rema. Ikke glutenfrie. Så denne gang ble det en melkefri rett.
Ingredienser:
2 pakker bacon som kuttes i biter.
1 løk
1 ss melkefritt smør
1 boks tørkede erter
1 L grønnsaksbuljong(2 ss buljong)
1 iMat fløte
Salt, pepper, persille
1 pakke snarkokte eggnuddler
Fres bacon og løk i en kjele med det melkefrie smøret, til ønsket farge.
Tilsett de tørkede ertene, grønnsaksbuljongen/ vann. Deretter putter du i eggnudlene, lar det få ett oppkok. Smak til med salt og pepper. Tilsett så fløte rett før servering.
Fløte må til, kjøpt på Rema.
Jeg må jo ha litt ” parmesan” over.
Da blir det denne , revet og strødd litt over. Kjøpt i Sverige.
Så litt persille på toppen. Du kan godt ha ferske rundstykker til.
Fiks ferdig, rask middag🍜
HA EN NYDELIG DAG🍜😎