SJOKOLADEFONDANT A’LA ELISE🍫

Elise satte igang å lage sjokoladefondant når mamma og pappa kom på besøk. Og Jeg blir veldig glad for å få litt fri fra kjøkkenet innimellom:)

Ingredienser:

Til 6 porsjoner:

100 g melkefri sjokolade

100 g melkefritt smør

4 egg

1 dl sukker

1 dl glutenfri , fin kake-mix

Denne sjokoladen kjøper jeg som regel på Coop obs! Mulig den dukker opp i andre butikker også.

1.Del sjokoladen og smelt den på svak varme sammen med smøret.

2. Visp egg og sukker lett sammen og tilsett sjokoladeblandingen. Pisk kraftig sammen. Sikt over melet og rør forsiktig inn.

Smør formene med melkefritt smør og fyll de 3/4 fulle.

Stek de i 8-10 minutter nederst i ovnen.

Steketiden kan variere fra ovn til ovn, og etter størrelsen på formene. Test gjerne med èn først.

La sjokoladefondanten få avkjøle seg i formene et minutt før du hvelver de forsiktig på en tallerken.

Strø over litt melis og pynt med bær. Denne gang ble det vaniljeis til. Men pisket krem er også godt.

Godt å få servert restaurantmat av min flinke jente Elise❤

Disse var også enkle å lage. Det liker vi jo her i heimen:))

EN STRÅLENDE DAG, ØNSKES ALLE DER UTE🍫🎶😎

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg