I stedet for vanlig kokte poteter, blir det gjerne litt rotmos her i heimen. Det smaker like godt til fisk som til kjøtt.
Denne gang var alle mann i “ærbe’ ”
Elise skreller poteter og gulrøtter.
6 stk poteter til , 3 personer
3 stk gulerøtter
Kutt i biter og kok opp med litt salt.
Denne gangen ble det fisk, baconsurret torsk. Elise fikser den biffen:-D
Hun surrer bacon rundt torsken .
Legger det i ildfast form, i ovnen på 200 grader. Til baconet blir gyllent.
Når poteter og gulrøtter er ferdig kokt, tar du i 3 -4 ss melkefritt smør. Smak til med salt og pepper. Her får jeg hjelp av mannen i huset.
Melkefritt smør.
Baconsurret torsk står i et tidligere innlegg , under kategorien : middagstips
En kan tilsette diverse andre rotgrønnsaker , men her i huset ” tager vi hva vi haver” på slutten av uka.
Enkel og deilig middag:-)
HA EN FORTREFFELIG UKE😎🙌