ROTMOS GÅR TIL ALT!

I stedet for vanlig kokte poteter, blir det gjerne litt rotmos her i heimen. Det smaker like godt til fisk som til kjøtt.

Denne gang var alle mann i “ærbe’ ”

Elise skreller poteter og gulrøtter.

6 stk poteter til , 3 personer

3 stk gulerøtter

Kutt i biter og kok opp med litt salt.

Denne gangen ble det fisk, baconsurret torsk. Elise fikser den biffen:-D

Hun surrer bacon rundt torsken .

Legger det i ildfast form, i ovnen på 200 grader. Til baconet blir gyllent.

Når poteter og gulrøtter er ferdig kokt, tar du i 3 -4 ss melkefritt smør. Smak til med salt og pepper. Her får jeg hjelp av mannen i huset.

Melkefritt smør.

Baconsurret torsk står i et tidligere innlegg , under kategorien : middagstips

En kan tilsette diverse andre rotgrønnsaker , men her i huset ” tager vi hva vi haver” på slutten av uka.

Enkel og deilig middag:-)

HA EN FORTREFFELIG UKE😎🙌

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg