FISHINGBOLLS🐟

Nå som eldstejenta er bortreist, ble det jammen fiskeboller. De inneholder melk, men er fri for gluten.

Siden vi hadde besøk av våre 2 yngste nieser, som har vært utenlands i sommer, ble det “typisk” norsk denne gang.

Ingredienser til hvit saus:

3 ss smør( smelt)

3 ss jyttemel

4 dl melk

Ta mel i det smeltede smøret og spe med melk. Smak til med salt og pepper.

1 boks fiskeboller er altfor mye for oss 3 vanligvis, men nå ble det skrapa tallerkener. Smakte tydligvis godt. Bra de spiser godt. Med grønnsaker og bacon, ble det tomt i alle kjeler.

Med så flinke jenter, vanker det selvfølgelig dessert..

Bær, vaniljesaus og is blir aldri feil:-)

EN FIN SOMMERDAG ØNSKES ALLE DER UTE🍓🍰

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg