VEGETARCURRY🌶🍆🍅

Nok en kjøttfri middag. Enkle ingredienser, men med mye forskjellig krydder.

Ingredienser: til 4 personer

1 løk

2 gulrøtter

1 boks hakkede tomater

3 poteter

1dl vann

1 boks kikerter

1dl iMat fløte

1 dl soyayoughurt

Salt og pepper

Raden med krydder som skal i:

1 fedd hvitløk

1ss revet ingefær

1/2 ts karri

1ts kanel

1ts paprikakrydder

1ts kardemomme

1ts gurkemeie

1/2 ts kajennepepper.

Finhakk hvitløk, riv ingefær og bland det med krydderet.

Finhakk løken.Riv den ene gulroten. Stek løk og den revne gulroten på middels varm stekepanne. Ta i krydderblandingen. La det steke til løken blir blank. Ha i hermetiske tomater og vann, la det koke opp.

Skrell og kutt potetene og den gjenværende gulroten i terninger.

Ha det i stekepannen, la det småkoke under lokk til potetene er møre. Rør underveis.

Rør tilslutt inn kikerter, fløte og youghurt. Kok opp og tilsett litt salt og pepper.

Som tilbehør ble det nystekt glutenfri baguett.

Kjøpt på Hypermat i Sverige, men tror kanskje Meny kan ha den.

7 minutter i ovnen på baguetten. VOILA!

Mette ble vi😋 De i dette huset , sa vi kunne tilsatt litt kylling , om du ønsker kjøtt. Kanskje også ris ved siden av.

EN HA SUPERB DAG😎

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg