Nok en kjøttfri middag. Enkle ingredienser, men med mye forskjellig krydder.
Ingredienser: til 4 personer
1 løk
2 gulrøtter
1 boks hakkede tomater
3 poteter
1dl vann
1 boks kikerter
1dl iMat fløte
1 dl soyayoughurt
Salt og pepper
Raden med krydder som skal i:
1 fedd hvitløk
1ss revet ingefær
1/2 ts karri
1ts kanel
1ts paprikakrydder
1ts kardemomme
1ts gurkemeie
1/2 ts kajennepepper.
Finhakk hvitløk, riv ingefær og bland det med krydderet.
Finhakk løken.Riv den ene gulroten. Stek løk og den revne gulroten på middels varm stekepanne. Ta i krydderblandingen. La det steke til løken blir blank. Ha i hermetiske tomater og vann, la det koke opp.
Skrell og kutt potetene og den gjenværende gulroten i terninger.
Ha det i stekepannen, la det småkoke under lokk til potetene er møre. Rør underveis.
Rør tilslutt inn kikerter, fløte og youghurt. Kok opp og tilsett litt salt og pepper.
Som tilbehør ble det nystekt glutenfri baguett.
Kjøpt på Hypermat i Sverige, men tror kanskje Meny kan ha den.
7 minutter i ovnen på baguetten. VOILA!
Mette ble vi😋 De i dette huset , sa vi kunne tilsatt litt kylling , om du ønsker kjøtt. Kanskje også ris ved siden av.
EN HA SUPERB DAG😎
Dette så helt nydelig ut 🙂
Godt var det å:-P