FUSILLI MED TOMAT!

Pasta er kjapp middag å lage .

Ingredienser:

Dressing til pasta:

6 ss sitronolje

2 ss hvitvinseddik

1 hvitløksfedd

Frisk basilikum

I pose pinjekjerner.

La dressingen stå å trekke .

Pannerist pinjekjerner på svak varme.

Kok glutenfri pasta i 10-12 minutter.

Bland dressingen og pinjekjernene i den avrente pastaen.

Denne gang har jeg brukt mozzarella ost, som eldstejenta selvfølgelig ikke kan spise. Men hun brukte sin ” egen” ost. Med balsamico-glaze og rundstykker , ble vi da mette denne gangen også.

HA EN SUPER DAG🍝😎🙌

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg