NOK ET TILBEHØR!

Du vet jo best selv hva du liker, men her kommer flere tips til grillmat.

I stede for vanlig salat, er vi glad i mange typer grønnsaker.

Denne gang ble det reddiker, soltørkede tomater, sukkererter, løk, blomkål, sopp, søt paprika i foliebakke. Vi legger de på grillen. Da med olje, maldonsalt, himalayasalt og hvitløksfedd.

Fordelt på flere foliebakker.

Med tacosnitzel, kjøpt i Sverige, og baktpotet, ble det nok et bra måltid.

Avslutte med litt snacks da.

Bringebær og vaniljesaus.

EN SUPER DAG ØNSKES DERE☀👌

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg