NOK ET TILBEHØR!

Du vet jo best selv hva du liker, men her kommer flere tips til grillmat.

I stede for vanlig salat, er vi glad i mange typer grønnsaker.

Denne gang ble det reddiker, soltørkede tomater, sukkererter, løk, blomkål, sopp, søt paprika i foliebakke. Vi legger de på grillen. Da med olje, maldonsalt, himalayasalt og hvitløksfedd.

Fordelt på flere foliebakker.

Med tacosnitzel, kjøpt i Sverige, og baktpotet, ble det nok et bra måltid.

Avslutte med litt snacks da.

Bringebær og vaniljesaus.

EN SUPER DAG ØNSKES DERE☀👌

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg