Noen innlegg , og middag må det jammen bli på disse heftige dagene. Denne gang ble det urtekylling.
Ingredienser: 4 personer.
1 rød paprika
1 gul paprika
1 grønn paprika
1 squash
1 løk
2 fedd hvitløk
1 boks hakkede tomater.
Av krydder brukte jeg timian og selvdyrket rosmarin.
Gni det inn i kyllingfilletene.
Stek de i panna til de er gjennomstekte. Putt de i ildfastform, inn i ovnen . Mens du steker grønnsakene.
Ta så de oppkuttede grønnsakene og stek de i olje eller melkefritt smør, i samme panne.
Fres grønnsakene i ca 10 minutter, hell i de knuste tomatene. Tilsett gjerne litt salt og persille. La småkoke i 10 minutter. Legg deretter på kyllingfilletene, småkok ca 5 minutter til under lokk.
Server med ris eller cous-cous. Eller godt brød.
GOD SOMMERDAG TIL ALLE DER UTE
omg det så godt ut
flink du er 
Dette så godt ut
Takk, det var godt gitt:-)
Smakte godt ja:-)