Nok en gulrotkake , denne gang uten egg også.
Ingrdienser:
Forvarm stekeovn 180 grader.
5 ss No-egg pulver, blandet med 10 ss vann. Piskes lenge.
3 dl sukker
3 dl glutenfri Fin-mix
3 ts natron
2 ts kanel
1 ts salt
1 ts vaniljesukker
2 dl olje
6 dl revne gulrøtter.
Pisk inn sukkeret.
Bland mel, natron, kanel, salt og vaniljesukker.
Sikt det inn i No-egg / sukkerblandingen. Vend det med en slikkepott. Rør inn olje og tilsett gulrøttene til slutt.
Hell røren i en smurt og melstrødd form..
Stek på nederste rille i ca 1 time.
Nå mangler bare fyllet.
1 eske melkefri naturell smørost.
100 g smør
200-250 g melis
1 ts vanilje sukker.
Blandes godt. La gjerne smør og ost stå i litt romtempratur, før det blandes.
Denne gang kjøpte jeg ferdige marsipanroser. De inneholder gluten, så de må nok være til pynt for en med glutenallergi.
Enkel kake å bake , Raskt å pynte, god på smak.
EN GOD KAKEDAG ØNSKES ALLE DER UTE🍰😎