MAMMA REIDUN SIN BERØMMELIGE NØTTEKAKE!

Siden vi feiret 14 års dagen til Elise i går, måtte mamma bidra med litt kaker. Noe hun alltid gjør!

Hun er en kløpper til å lage allergifri mat til jentene😘 Denne kaka er gluten og melkefri

Jeg lagde ikke kaka selv , men fikk oppskrifta på hvordan hun lager den.👍

Ingredienser:

3 egg

1.5 dl sukker

150 g malte hasselnøttkjerner

Pisk egg og sukker godt. Rør inn de malte hasselnøttene. Fyll massen i en godt smurt form.

Stek kaka på 200 grader i 40 minutter.

Garnering: 3 dl melkefri visp, aprikossyltetøy.

Smør på syltetøy og pynt med krem.

Glutenfri Minibakkels får du kjøpt på Meny, Spar og Rema.

Da ble det et allergifritt kakebord.

En fornøyd “fjortis” etter dagens feiring🍰🎉🎶

HA EN FIN DAG, HVOR ENN DU ER🍰

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg