Siden vi feiret 14 års dagen til Elise i går, måtte mamma bidra med litt kaker. Noe hun alltid gjør!
Hun er en kløpper til å lage allergifri mat til jentene😘 Denne kaka er gluten og melkefri
Jeg lagde ikke kaka selv , men fikk oppskrifta på hvordan hun lager den.👍
Ingredienser:
3 egg
1.5 dl sukker
150 g malte hasselnøttkjerner
Pisk egg og sukker godt. Rør inn de malte hasselnøttene. Fyll massen i en godt smurt form.
Stek kaka på 200 grader i 40 minutter.
Garnering: 3 dl melkefri visp, aprikossyltetøy.
Smør på syltetøy og pynt med krem.
Glutenfri Minibakkels får du kjøpt på Meny, Spar og Rema.
Da ble det et allergifritt kakebord.
En fornøyd “fjortis” etter dagens feiring🍰🎉🎶
HA EN FIN DAG, HVOR ENN DU ER🍰
0 kommentarer