Elise fant faktisk en ny rett, hun ville vi skulle prøve.
Linsesuppe med kylling og focaccia.
Ingredienser:
3 kyllingfilet i biter
1 løk ( kuttes i biter)
2 gulrøtter( kuttes i biter)
1/2 rød chili, finhakket
1 ts revet ingefær
1 boks hermetiske tomater
8 dl vann med 2 ss glutenfri grønnsaksbuljong
1 boks grønne linser
6 soltørkede tomater
Salt og pepper.
Stek kyllingbitene i melkefritt smør.
Fres løk og gulrøtter, til løken er myk og blank. Ha i grønnsaksbuljongen, hermetiserte tomatene og de soltørkede tomatene. Gi det et oppkok. Smak til med ingefær. La det putre i 10 minutter. Tilsett linsene og de stekte kyllingbitene mot slutten av koketiden. Smak til med salt og pepper.
Strø over litt koriander eller basilikum.
Server gjerne med focaccica.
HA EN STRÅLENDE DAG OG GOD MIDDAG😎👌