KYLLING/KALKUNBURGER!

Elise skulle feire jentebursdag og ville servere hamburger. Da alle ikke kunne spise oksekjøtt, ble det hjemmelaget kylling/kalkunburger.

Ingredienser:

Kylling og kalkun kjøttdeig.

Jeg blandet 1 ss potetmel, 1/2 -1 dl vann, som jeg ristet i en boks. Dette istedet for egg som bindemiddel.

Blandet i mikser, tilsatte salt og pepper , + litt grillkrydder.

“Baker” de i hånden og former de. Bruk vann på skjeen, da “klistrer” de ikke fast i hånden.

Stek på middels varme, slik at de blir gjennomstekt.

De falt i smak og da blir jeg jo glad😄

HA EN FLOTT DAG☀😄

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg