Til diverse supper, bl.a tomatsuppe liker vi brucetta. Da tar vi gjerne litt fyll på brucettaen.
Ingredienser:
Cherry-tomater, frisk basilikum, maldonsalt, olje( oliven, raps hva du måtte ønske)
Kutt bare tomatene og legg de i ildfast form. Klipp over basilikum, strø over maldonsalt, gjerne litt fersk hvitløk.
Homemade brucetta må til. Da bruker jeg gluten og melkefritt grovbrød.
Smør godt på med melkefritt smør.
Sett tomatene og brucetta i ovnen.
200 grader ca 20- 25 minutter.
Smør litt aioli på skiva.
Litt balsamico-glaze over tomatene🍅
Kjapp middag denne gang også😎
HA EN SUPER DAG🍅🎶
4 kommentarer
Nice 🙂
Elisabeth: Takk:-)
ååh nam det så godt ut 😀
Anonym: prøv ved siden av suppe:-) Veldig godt:-)