Hva smaker vel bedre en fersk suppe etter en lang skogstur?
Jeg bruker Høyrygg. Til oss 4 kjøper jeg gjerne rundt 2 kg da noe går bort i bein. Da har vi middag et par dager.
Kjøttet langkoker jeg gjerne dagen før.
Jeg kutter kål, purre og gulrøtter i biter. Lar det koke med det ferdigkokte kjøttet. Og har sursøt saus og poteter til.
Ingredienser til sur/søt saus:
2 ss melkefritt smør
2 ss jyttemel
3 ss eddik
4-5 ss sukker( smak til etter behag)
Salt og pepper.
Smelt smøret og rør inn melet på svak varme. Men la det få ett oppkok. Jevn til med kraften fra suppa. Tilsett eddik og sukker, salt og pepper.
Mørt og deilig kjøtt😋
Helt klart min favorittmat, og jeg forsyner meg gjerne 2 ganger😄
EN SUPER HØSTFERIE ØNSKES DERE🍁🍄🍁
2 kommentarer
Dette så godt ut 🙂
lisarorvik: Beste høstmaten som finnes:-P