Emma sto for ide og middagslaging denne gang. Det ble melkefri Enchilladas.
Ingredienser:
4 personer:
2 pk tortillalomper
1 rød paprika
1 gul paprika
1 rødløk
4 stk kyllingfillet
Kutt opp grønnsakene og kyllingfillet i strimler. Stek kylling, tilsett grønnsakene.
Bland inn tacokrydder.
La det surre til løken blir gyllen.
Fyll tacolompe med kyllingfyllet og strø over ost.
Hun brukte ost kjøpt i Sverige.
Rull sammen og legg i ildfast form. Strø over reven melkefri ost.
Sett i ovnen på 200 grader til osten smelter.
Vi fikk servert nachoschips med salsa og melkefri rømme😋
ELSKER å komme til dekket bord👏
TAKK FOR DEILIG MIDDAG ,EMMA😘
EN SUPER DAG ØNSKES DERE DER UTE🍁☀😎
0 kommentarer