Elise ønsket seg mango-kylling når jeg kom hjem fra rehab. Siden Emma ikke var hjemme, ble den kun glutenfri denne gang.
Ingredienser:
4 personer:
-5-6 kyllingfilet
-2-2.5 dl vann
-1 ss glutenfri grønnsaksbuljong
-1.5 ss glutenfri soyasaus
-1.5-2 ts sambal(STERK, kjøpt på Rema)
-1 purre
-1 paprika
-6-9 dl Cream fraische
-3 ss mangochutney ( kjøpt på Rema)
-1 mango
Stek kylling i strimler eller biter om du ønsker.
Tilsett vann, buljong, soyasaus, sambal og mangochutney . Kok uten lokk i 15 minutter.
Tilsett purre og paprika
Ha i creame fraische- kok i 5 minutter
Tilsett mango rett før servering.
Server med den risen du måtte ønske, og frisk salat.
Om du ønsker retten gluten og melkefri står den på et tidligere innlegg. Under kategorien : middagstips, datert 27.3.2016.
EN SUPER DAG ØNSKES DERE DER UTE✨🌸
Dette så kjempe godt ut 🙂
lisarorvik: Det er veeeeldig godt:-)
nam 😀
eveliin: Ja det er virkelig nam:-P