SUPERRASKE KNEKKEBRØD, GLUTEN OG MELKEFRI!

På Vikersund hadde de hjemmelagde knekkebrød som smakte fortreffelig😋

Måtte jo få oppskriften på de. Jeg byttet ut sammalt rug med bokhvete/teff.

Ingredienser:

4 dl glutenfri havregryn

4 dl semper bokhvete/ teff

1.5 dl solsikkekjerner

0.5 gresskarkjerner

1 dl linfrø

1 dl sesamfrø

1 ts salt

7 dl vann

Alt røres sammen i en bolle.

Deigen fordeles på 2 bakepapirkledd brett. Stekes i 10 min. på 180 grader, varmluft.

Deles opp i passende stykker med pizzahjul og stekes videre i ca 40 minutter på 180 grader.

Brekkes fra hverandre og avkjøles på rist.

Steketiden kan variere fra ovn til ovn.

LYKKE TIL👍😎

ØNSKERE DERE EN SMAKSRIK DAG😋

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg