NAKKEKOTLETTER I RUMMELTOPF!

Ble inspirert av dagens siste måltid på Vikersund. Nemlig de møreste kotelettene du kan tenke deg:)

Jeg steker kotelettene lett i panna, så de får en stekeskorpe.

Legg de i keramikkformen. RUMMELTOPF skal legges i kaldt vann , før den settes i varm ovn. Jeg lar den ligge i vann rundt 1 times tid.

Sett den i forvarmet ovn, 225 grader og varmluft .

Jeg lot kotelettene stå ca 1 time. Om du synes de mister farge, kan du steke de litt i pannen for litt stekeskorpe .

1 pose lett-bearnaise saus , med havrefløte.

Med salaten du liker, blir det så "gøtt atte"

HA EN FIN VINTERDAG🌬⛅

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg