Nok en kjapp middag. Denne gang ble det svenske köttbullar , fri for melk og gluten.
Med potetmos, gluten og melkefri selvfølgelig. Og salat er bankers👍
Ferdig köttbullar er alltid greit å ha i fryseren.
Hjemmelagd brun saus.
3 ss melkefritt smør
2 ss jyttemel
Sukkerkulør
Salt og pepper
Vann.
Smelt smør og rør inn melet.
La det få lett bruning i kjelen.
Spe med vann under omrøring.
Smak til med salt og pepper.
Noen dråper sukkerkulør, for å " brune" sausen litt.
Vi tilsatte middelhavs-salat , sammen med sukkererter, salat, agurk, rødløk, tomat.
Når sausen er ferdig , tilsett kjøttbollene, og la de småkoke på svak varme. Lag så potetmosen.
Rask middag……. nok en gang😋
HA EN SUPER DAG👌
2 kommentarer
Nam! 🙂 Så godt det så ut! 🙂 Ønsker deg en super dag 🙂
elisebr: En super dag til deg også:-))