FOCCACIA UTEN MELK OG GLUTEN!

Til scampien på fredag lagde jeg enkel foccacia.

Men denne gang brukte jeg rund springform , 22 cm

Ingredienser:

1 pk fersk gjær

5 dl lunkent vann

1 ss akasiehonning

5 ss olje

1 egg

500 g Bokhvete/teff( kjøpt på Rema )

Sort oliven

Løs opp gjær i det lunkne vannet.

Bland i honning , egg, olje. Rør dette sammen.

Tilsett så melet. Det blir en tynnere røre.

Kuttet opp sort oliven som jeg blandet i deigen.

Hell røra i bakepapirkledd springform. Smør kantene med olje.

Lot deigen heve 1 1/2 time.

Strø over Rosmarin og maldonsalt før steking.

Stekes på varmluft , 210 grader i ca 25 minutter.

For å si det sånn…… det ble ikke en smule igjen.

EN GOD CUP-FINALESØNDAG ØNSKES DERE DER UTE⚽🏆

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg