Vi var så heldig i sommer ,å få servert en aldeles nydelig gryte, lagd av Thomas . Den måtte jeg jo få oppskrift på👍Som vanlig måtte jeg improvisere med våre matvarer.
Ingredienser :
Jeg hadde høyrygg i fryseren (1.3 kg )som jeg tok opp og skar i biter.
Brunet kjøttbitene i gryta.
Fylte opp med 1,5 L vann
2 ss glutenfri buljong
1 hvitløksfedd.
Lot det småkoke i ca 2 timer.
La i 2 laurbærblad
Som sagt før: " her tager man hva man haver" så jeg kuttet opp 4 gulrøtter & Sukkererter & 1/2 løk.
Mot slutten av koketiden tok jeg i 1 boks melkefri fløte. Jevnet gryta med potetmel og vann for å få fylde.
Rosmarinbakte poteter og en frisk salat til.
Ikke helt som Thomas sin, men jeg fikk tommelen opp 👍av de her i huset . Tenkte jeg hadde middag i 2 dager, men den gang ei😜Så neste gang må jeg lage dobbel porsjon, med tanke på min sultne familie😋
EN FLOTT DAG ØNSKES DERE DER UTE✨✨
Så godt detså ut! 🙂
elisebr: Det var veldig godt:-)