” SE TORSKEN, SE TORSKEN…EN FEIT OG FIN, EN NORSK EN! ( kanskje)

Rask torskemiddag denne gang.

Med kokte poteter & gulrøtter, smeltet melkefritt smør.

Kjøpte " fersk" torsk på Rema . Ferdig fileter.

3 vårløk, toppen av asparges og cherrytomat.

Jeg la fiskefileten i ildfast form. Saltet og tok på litt sitronpepper . Deretter la jeg bare grønnsakene på. Svosj inn i ovnen.

200 grader i ovnen , 20-25 minutter. Alt etter hvordan ovn du har. Imens ….kokte potetene.

Rask og god middag…. nok en gang👌

Slettes ikke dumt👍Tomt ble det ihvertfall 👏

EN HERRRRLIG DAG TIL DEG DER UTE😉

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg