ELISE’S JULEBAKST, UTEN EGG, MELK & GLUTEN!

Da var konditoren min, Elise , i gang igjen. Denne gang med 1 enkel deig, men med forskjellig pynt.

Ingredienser :

Deig:

375 g mykt melkefritt smør

500 g Semper Fin mix

175 g melis

Elt deigen i sammen. Sett deigen kjølig i et par timer.

Kjevle deigen forsiktig på bakeplate .

Form kakene etter eget ønske.

Hun pensler med olje, strør over knuste mandler og perlesukker.

Noen kjevlet hun litt tykkere , og lagde et hull i midten. De fylte hun med hjemmelaget bringebærsyltetøy .

Stek de høyt i ovnen på 175 grader i ca 10 minutter.

Ble litt til kaffen denne kvelden også😉

Sprøe og gode, og det beste….. De er allergivennlig 😜😋

ØNSKER DERE EN FIN FØRJULSTID🌟🎄

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg