INGE’S FISKEGRYTE UTEN MELK OG GLUTEN!

Far i huset , min kjære, sto for middagen denne gang. Det ble fiskegryte, lett og kjapt å lage.

Ingredienser:

1 purre

1 løk

Hermetiserte tomater, eller du kan bruke skiva tomater.

Poteter og kokte gulerøtter.

Torskefilet , ca 500-600 g fiskefilet .

Vend fiskefilet i jyttemel, tilsatt salt og pepper.

Surr løk og purre i gryta. Legg lagvis med fiskefilet .

Hell over de hermetiserte tomatene. La stå å putre i gryte ca 20-25 minutter.

Kokte poteter og gulrøtter, ha gjerne smeltet melkefritt smør på potetene.

EN FIN DAG ØNSKES DERE🐟😊

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg