MAMMA’S GLUTEN OG MELKEFRIE KRUMKAKER!

Som sagt før, er mamma en kløpper på allergimat til jentene. Krumkaker er ikke min greie, så mamma baker til oss, uten melk og gluten, så klart. Disse må gjemmes, ellers blir det tomt på få dager.

Ingredienser:

3 egg

150 g sukker

150 g melkefritt smør

150 g glutenfritt mel

1/2 ts kardemomme

Visp egg og sukker til stiv eggedosis . Tilsett smeltet , avkjølt smør. Bland i mel og kardemomme . La røra svelle 1 time.

Legg en stor teskje røre på midten av krumkakejernet. Stek kakene lysbrune. Rull de med en gang. Legg krumkakene i tett boks , så de holder seg sprø.

Da er det snart jul, når mamma kommer med kakeboksen fylt opp med krumkaker🎄🍪

ØNSKER ALLE EN FIN BAKEDAG😁🍪

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg