ELISE’S KJØTTFRIE LASAGNE!

Elise kokkelerte nok en gang middag for seg og en venninne. Siden hun liker å lage mat, må det også på bloggen. Så hun knipset bilder og lagde mat.

Denne ble glutenfri.

Ingredienser:

2 porsjoner:

Ca 100 g sellerirot, grovt revet

2 gulerøtter, grovt revet

1 løk, finhakket

1 fedd hvitløk

2 ss olje

1/2 boks hakkede tomater

1/2 ts oregano

1/2 ts basilikum

Litt salt og pepper .

Ostesaus:

3 dl melk , av det du tåler.

Jevning av 1 dl melk og 2 ss glutenfritt mel

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

1/2 ts revet muskatnøtt

1 1/2 dl revet ost

5-6 lasagneplater ( forkokte)

Kok opp 3 dl melk.Rist sammen en jevning av 1 dl kald melk og mel, hell det opp i den oppkokte melken. La småkoke i 5 minutter. Smak til med salt , pepper og muskat. Tilsett halvparten av den revne osten.

Grønnsakssaus:

Skyll og del opp grønnsakene.

Varm oljen i en høy panne eller gryte.Tilsettt sellerirot, gulrøtter, løk og hvitløk. Surr til løken er myk og blank.

Ha i tomater, krydder og la grønnsaksausen småkoke i 10-15 minutter

Legg et lag ostesaus i bunnen av en smurt ildfast form. Legg deretter lasagneplater , grønnsaksaus og ostesaus lagvis. Avslutt med ostesaus, dryss over revet ost.

Med hjemmelagde brucetta , tror jeg de koste seg med maten. Jeg fikk en smaksprøve når jeg kom hjem. Jammen var det godt.

HA EN GOD KJØTTFRI DAG🍅🌶🍆

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg