TRADISJONENS TRO, PART 2!

Nok en tradisjon fra barndommens jul. Nemlig mormor's stuede kål.

I tillegg til surkål og rødkål, har mamma videreført stuet kål.

Noe jeg har tatt med meg videre. Men da uten melk og gluten ,…. selvfølgelig.

Ingredienser :

Finkuttet hodekål, som jeg smørdamper i melkefritt smør.

Når kålen begynner å mykne, rører jeg i 2 ss jyttemel .

Sper den med havrefløte. Smaksetter med salt og pepper + revet muskatnøtt.

Dette må vi ha til julematen her i huset!

NYT ÅRETS NEST SISTE DAG🎉

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg