I 16 år har vi feiret nyttårsaften med gode venner. Tradisjons tro ble det selvfølgelig…. Kalkun! Vi tuller ikke med den!
Ferdige krydrede kalkunbryst kjøpt på Obs! Bare å putte inn i ovnen.
Saus lages eller kjøpes ferdig .
Jeg brukte kylling-Bretagne tilsatte melkefritt smør og havrefløte .
Eller du kan lage fløtesaus med havrefløte.
Jeg bruker asparges , minigulrøtter, erter og rosenkål og mandelpoteter.
Og selvfølgelig….. Waldorfsalat 🍵
Elise sto for årets dessert. Gluten og melkefri sjokoladefondant , som står på et tidligere blogginnlegg fra 27.6.16 under kategorien: Kaker
Mette ble vi jammen denne nyttårsaften å gitt😜👏
ET RIKTIG GODT NYTT ÅR🌟🎉
MÅ 2017 BRINGE NYE OPPLEVELSER, TRO,HÅP OG KJÆRLIGHET❤
0 kommentarer