TRADISJONS TRO. PART 3!

I 16 år har vi feiret nyttårsaften med gode venner. Tradisjons tro ble det selvfølgelig…. Kalkun! Vi tuller ikke med den!

Ferdige krydrede kalkunbryst kjøpt på Obs! Bare å putte inn i ovnen.

Saus lages eller kjøpes ferdig .

Jeg brukte kylling-Bretagne tilsatte melkefritt smør og havrefløte .

Eller du kan lage fløtesaus med havrefløte.

Jeg bruker asparges , minigulrøtter, erter og rosenkål og mandelpoteter.

Og selvfølgelig….. Waldorfsalat 🍵

Elise sto for årets dessert. Gluten og melkefri sjokoladefondant , som står på et tidligere blogginnlegg fra 27.6.16 under kategorien: Kaker

Mette ble vi jammen denne nyttårsaften å gitt😜👏

ET RIKTIG GODT NYTT ÅR🌟🎉

MÅ 2017 BRINGE NYE OPPLEVELSER, TRO,HÅP OG KJÆRLIGHET

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg