Med all julemat friskt i minne, må man begynne på den smale sti i januar😎 For å bruke opp diverse matvarer , ble det enkel suppe denne gang.
Da tager man hva man haver:
Ingredienser .
Til 4 personer.
1 stk løk
1 fedd hvitløk
6-7 gulrøtter
2 ss revet ingefær
10 dl grønnsaksbuljong ( 2 ss buljong i 10 dl vann)
2 poteter
2 stk stangselleri
1 ss sitronsaft
Salt og pepper.
Skrell og grovhakk poteter, gulrøtter, selleri ,og løk.
Finhakk hvitløk og rasp ingefær.
Fres hvitløk, ingefær og løk i en gryte med melkefritt smør.
Tilsett poteter, gulrøtter, og selleri, stek i et par minutter.
Tilsett så 10 dl grønnsaksbuljong og sitronsaft.
La det småkoke i ca 20 minutter.
Mos alt med stavmikser. Smak til med salt og pepper.
Jeg lagde brucetta til. Smør på melkefritt smør, Himalaya -salt eller hvitløk om du ønsker. Deretter et dryss med persille.
Stek i ovnen på 200 grader , til de er sprø .
Denne gang ble det lyst brød.
Dryss over litt persille .
Fiks , ferdig, gå🍵
VELBEKOMME🙏🍵
Nam! Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Den ble god ja, og selvfølgelig enkel;-)
Ser nydelig ut! Denne må jeg prøve 🙂
Victoria Larsen: Enkel og god:-)