PÅ DEN SMALE STI, GULROT OG INGEFÆRSUPPE!

Med all julemat friskt i minne, må man begynne på den smale sti i januar😎 For å bruke opp diverse matvarer , ble det enkel suppe denne gang.

Da tager man hva man haver:

Ingredienser .

Til 4 personer.

1 stk løk

1 fedd hvitløk

6-7 gulrøtter

2 ss revet ingefær

10 dl grønnsaksbuljong ( 2 ss buljong i 10 dl vann)

2 poteter

2 stk stangselleri

1 ss sitronsaft

Salt og pepper.

Skrell og grovhakk poteter, gulrøtter, selleri ,og løk.

Finhakk hvitløk og rasp ingefær.

Fres hvitløk, ingefær og løk i en gryte med melkefritt smør.

Tilsett poteter, gulrøtter, og selleri, stek i et par minutter.

Tilsett så 10 dl grønnsaksbuljong og sitronsaft.

La det småkoke i ca 20 minutter.

Mos alt med stavmikser. Smak til med salt og pepper.

Jeg lagde brucetta til. Smør på melkefritt smør, Himalaya -salt eller hvitløk om du ønsker. Deretter et dryss med persille.

Stek i ovnen på 200 grader , til de er sprø .

Denne gang ble det lyst brød.

Dryss over litt persille .

Fiks , ferdig, gå🍵

VELBEKOMME🙏🍵

4 kommentarer

Siste innlegg