SVINEFILET MED INGEFÆR!

Fått litt dilla på ingefær og det er jo sunt for kroppen . Denne gang med ytrefilet av svin.

Du kan putte i hvilke grønnsaker du ønsker.

Ingredienser :

Til 4 personer

500 g svinefilet

4 vårløk

1/2 søtpaprika

1/2 dl mangochutney ( kjøpt på Rema)

1 ss fersk revet ingefær

1 ts malt ingefær

3 dl iMatfløte

1 dl glutenfri grønnsaksbuljong (2 ss pulver)

1 ss glutenfri soyasaus

1 ts rødvinseddik

Salt og pepper.

Skjær kjøttet i terninger, kutt opp vårløken.

Stek dette i pannen, dryss over salt og pepper. La det surre litt under lokk, får å få mørt kjøtt.

Bland i mangochutney med de øvrige ingrediensene.

Hell over kjøttet- la det surre i ca 5 minutter.

Server med ris og salat.

Rask, god og enkel rett😋👍

VELBEKOMME🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg