Fått litt dilla på ingefær og det er jo sunt for kroppen . Denne gang med ytrefilet av svin.
Du kan putte i hvilke grønnsaker du ønsker.
Ingredienser :
Til 4 personer
500 g svinefilet
4 vårløk
1/2 søtpaprika
1/2 dl mangochutney ( kjøpt på Rema)
1 ss fersk revet ingefær
1 ts malt ingefær
3 dl iMatfløte
1 dl glutenfri grønnsaksbuljong (2 ss pulver)
1 ss glutenfri soyasaus
1 ts rødvinseddik
Salt og pepper.
Skjær kjøttet i terninger, kutt opp vårløken.
Stek dette i pannen, dryss over salt og pepper. La det surre litt under lokk, får å få mørt kjøtt.
Bland i mangochutney med de øvrige ingrediensene.
Hell over kjøttet- la det surre i ca 5 minutter.
Server med ris og salat.
Rask, god og enkel rett😋👍
VELBEKOMME🙏
0 kommentarer